ELAZIĞ / MADEN - Atatürk Ortaokulu

Ara

Aralık ayı ilçe toplantımız yarın saat 11.30 Maden Halk eğitim müdürlüğümüz ev sahipliğinde yapılacaktır.

Ara

İstanbul ili Şişli ilçesinde faaliyet gösteren Socibox Medya Hizmetleri Ticaret Limited Şirketinde görevli Deniz UNAY´ın; 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrencileri sosyal medya ve mobil yaşam konularında bilgilendirerek farkındalık oluşturmak amacıyla Sosyal Medya Etkileri ve Mobil Yaşam isimli "Seminer"in, Türkiye geneli  tüm okullardaki 18 yaş ve altı öğrencilere yönelik, ücretsiz olarak düzenlenecektir.

Duyuru

http://yegitek.meb.gov.tr/www/sosyal-etkinlikler/kategori/19 linkinden ulaşabilirsiniz.

Ara

İzmir ili Narlıdere ilçesinde faaliyette bulunan Özel TAKEV Ortaokulu Müdürlüğünün; 12 Ocak 2019 tarihinde, Türkiye geneli  tüm ortaokul öğrencilerine yönelik, öğrencilerin dostluk ve paylaşım duygusunu geliştirmek amacıyla "7. Strateji Oyunları Turnuvası" düzenleneceği  bildirilmiştir.

Duyuru

http://yegitek.meb.gov.tr/www/sosyal-etkinlikler/kategori/18 linkinden ulaşabilirsiniz.

Ara

İstanbul ili Bakırköy ilçesinde faaliyette bulunan Türkiye Kas Hastalıkları Derneğinin, 2018-2019 eğitim öğretim yılında; Türkiye geneli  tüm ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, ekli şartname esasları doğrultusunda Engelsiz Bir Dünya İçin konulu "Resim Yarışması" düzenleneceltir.

Ara

limiz Merkez ilçede  Devlet Yatırım Programı kapsamında inşa edilen ve geçici kabulü yapılan 100 erkek ve 100 kız olmak üzere toplam 200 kapasiteli pansiyonun  Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bağlı olarak pansiyon açılmıştır.

Ara

2018-2019 eğitim öğretim yılında Türkiye geneli ilkokul,ortaokul ve lise  öğrencilerine yönelik; güzel ahlâkı gençlere sevdirmek, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesi ve insanların sahih kaynaklarla buluşmasına katkı sağlamak doğrultusunda Güzel Ahlâk temalı "Ufka Yolculuk 7. Bilgi ve Kültür Yarışması"  düzenleneceği  ilgi yazı ile bildirilmiştir.

Duyurusuna http://yegitek.meb.gov.tr/www/sosyal-etkinlikler/kategori/19 linkinden ulaşılabilecek olan söz konusu etkinliğin; yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilmiştir.

Ara

Görevde Yükselme Sınav Sonuçları personel.meb.gov.tr adresinde duyurular bölümünde açıklanmıştır .

Duyurulur

Ara

Test Hazırlama Teknikleri Semineri başvuruları açılmış olup ,müracaat etmek isteyen öğretmen arkadaşlarımız mebbis modülünden giriş yaparak muracat edebilirler.

Ara

Maden Belediyesi Katkılarıyla yapılacak Elazığ bilim merkezi gezisine katılmak isteyen öğrencilerimiz okulumuz rehberlik servisine 03.12.2018 tarihine kadar müracaat edebilirler.

Kas

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımıza yenilenen ders programlarını öğrencilerimiz rehberlik servisine müracaat ederek temin edebilirler .

Kas

Okulumuz kütüphane kullanım saatleri hafta içi hergün saat 11.00 ile 14.00 saatleri olarak değiştirilmiştir .

Duyrulur

Kas

18. günaydın edebiyat öykü yarışmalarına katılmak isteyen öğrencilerimiz okulumuz türkçe öğretmeni Erdi Kuytu ya müracaat edebilirler.

Kas

iş sağlığı ve güvenliği fuarı 12/18 Aralık 2018 tarihinde yapılacaktır. Detaylar için meb.gov.tr adresini takip ediniz.

Kas

yegitek de yer alan kitap okuma projelerine katılmak isteyen öğrencilerimiz okulumuz rehberlik servisine müracaat edebilirler.

Duyurulur

Kas

Okulumuz Z kütüphanesi için oluşturulacak kitap listesinde olmasını istediğiniz kitapların listelerini öğrencilerimiz yarın saat 14.00 â kadar türkçe öğretmeni Ayşe Karabörk e ulastirabilirker.