Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni sağlamaktır. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 / 15.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04244412032

WEB - https://madenataturkoo.meb.k12.tr

Adres - CAMİİ KEBİR MAH. INÖNÜ CAD. NO: 27 MADEN / ELAZIĞ

Öğretim Şekli :Ortaokul ve ilkokul aynı binada yer almaktadır. Normal Eğitim.

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi.

Adres - CAMİİ KEBİR MAH. INÖNÜ CAD. NO: 27 MADEN / ELAZIĞ

Ulaşım Düzenli servis mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Maden İlçe merkezindedir. İle olan uzaklığı 78 kmdir.