ELAZIĞ / MADEN - Atatürk Ortaokulu

Tespit Komisyonu

5 Ekim 2017 tarih ve 30221 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı               Okul Servis Araçları Yönetmeliği doğrultusunda 05/12/2017 Salı günü saat 14.30´da Halk Sağlığı Müdürlüğü konferans salonunda, Vali Yardımcısı Mehmet Feyzi DÖNMEZ´in Başkanlığında yapılan Servis Denetim Komisyonu toplantısında alınan kararlar gereği özel servislerin, okullarda kurulacak bir komisyon "Taşımacıyı Tespit Komisyonu" marifetiyle her ay periyodik olarak denetimlerinin yapılması gerektiği ilgi (b) yazı ile bildirilmiştir.

Söz konusu denetimler ile ilgili okul ve kurum idareleri tarafından 2017-2018 ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılını kapsayacak şekilde okullarda özel servislerin denetlenmesi için "Taşımacıyı Tespit Komisyonu" kurulması ve her ay gerekli denetimlerin bu komisyon marifetiyle yapılmasını, Yapılan denetimler sonucu hazırlanan raporun okul/kurum idaresince arşivlenerek istenildiği taktirde Müdürlüğümüz maarif müfettişlerinin bilgisine sunulması gerekmektedir.

Duyurulur.

Yayın: 05.06.2018 - Güncelleme: 05.06.2018 08:43 - Görüntülenme: 18