İSTANBUL-PENDİK PROF. DR. HULUSİ BEHÇET ANADOLU LİSESİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE GÖNDERİLEN HEDİYELERİN DAĞITIMI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SN. BEHÇET TEKDEMİR'İN KATILIMIYLA YAPILDI.

01.03.2024 52

İstanbul-Pendik Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi tarafından öğrencilerimize gönderilen hediyelerin dağıtımı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Behçet TEKDEMİR'in katılımı ile yapıldı. Öğrencilerimiz, gönderilen hediyelere oldukça sevinirken Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi öğrencilerine, öğretmenlerine, okul yönetimine ve okul aile birliği üyelerine teşekkür ettiler. Hediyelerin öğrencilerimize ulaşmasına vesile olan Hemşehrimiz Sn. Suat AYGÜN hocamıza, Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Uğur ALÇAY'a, Organizasyonu koordine eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Rümeysa ÇORAKLI'ya, Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi'nin kıymetli öğrencilerine ve velilerine teşekkür ediyoruz.

01-03-202401-03-202401-03-2024